Etter å ha operert under navnet Fosnavåg Notbøteri siden oppstarten på 50-tallet er tiden inne for en liten endring.

Våre tjenester og produktsortiment inneholder langt mer en det som normalt forbindes med notbøteri, og for å ikke å bli «satt i bås» på grunn av navnet har vi bestemt oss for et navnebytte.

Vårt nye navn, Fosnot, er i all enkelhet en forkortelse av vårt opprinnelige navn, så vi vil fortsatt ha et navn som inneholder vår historie og tilhørighet. Samtidig gir det oss bedre muligheter til å markedsføre oss mot nye markeder med vårt brede sortiment av varer og tjenester.

Fosnot har også blitt Univern Partner. Det betyr at vi kommer til å ha et enda større fokus på arbeidsklær, verneutstyr og fritidsklær fremover. Dette vil dere se i vår nyoppussede butikk som utover våren kommer til å få inn mye spennende for både bedrifter og privatpersoner. Butikken vil også få en ny avdeling med maritimt redningog sikkerhetsutstyr, radiokommunikasjonsutstyr, lommelykter og arbeidslys, m.m.

Så snart det formelle er på plass, vil det bli sendt ut informasjon til våre leverandører og kunder om endring fra Fosnavåg Notbøteri AS til Fosnot AS.

Samtidig som det er foretatt navneendring, har vi også gjort en endring i den daglige ledelsen der Martin Nørvåg tar over som Daglig Leder etter Kjell Nørvåg. Knut Erik Håheim har også siden høsten 2018 vært ansatt som salgssjef.