Frydenbø Industri ‐ Bergen, er stolte over å kunne meddele at vi nå har flyttet inn i vårt nye flotte hovedkontor på Hanøytangen i Askøy kommune, like utenfor Bergen.

Det nye bygget er totalt 4300 kvadratmeter, hvorav 3200 kvadratmeter utgjør verksteds, service‐ og lager‐fasiliteter. I tillegg har vi bygget en 180 meter lang dypvannskai for å kunne utføre reparasjoner om bord på skip ved verkstedet.

 

Vi har også eget maskinerings senter, produksjon av hydrauliske gir, livbåtmotorer, anlegg for prøvekjøring av motorer og reservedelslager. Salgsavdeling for nye motorer/aggregater, reservedeler og skipsservice er også flyttet inn i samme lokaler.

 

Frydenbø Industri har, i tillegg til hovedkontoret på Hanøytangen, også egne lokasjoner med lokal kompetanse i Oslo, Ålesund, Øksfjord og Bergen sentrum. Frydenbø Industri er en av tre divisjoner i Frydenbø Group, og er leverandør av produkter og tjenester til maritim og landbasert industri. Produkter som inngår er bl.a. leveranser av dieselmotorer, livbåtmotorer, propellanlegg og strømaggregater.

 

Service tjenester omfatter elektromekanisk arbeid/overhaling av generatorer, turbo‐overhaling og skipsservice/verkstedstjenester. Anlegget har god krankapasitet for håndtering av tunge løft. Til tross for en krevende markedssituasjon satser Frydenbø Industri på videre vekst, og mange av produktene og tjenestene er rettet mot oppdrett/havbruk, som er et voksende marked. Frydenbø Industri har en omsetning på ca. 350 millioner kroner, og har totalt 120 ansatte.