Bli med Emma med snurrevad på årets torskefiske i denne flotte videoen. Den er noe av det ypperste filmet på en fiskebåt.

En video av ypperste kvalitet fra fiske med snurrevad etter torsk. En video som viser kombinasjonen av godt fiske med snurrevad i vakkert kystlandskap. Godt gjennomført redigering har skapt en av de bedre videoene vi har sett fra norske fiskerier så langt.

Vi antar at det er fisker Magnus Bjørnerem som også har laget denne videoen. Vi har tidligere vist en film fra torskefisket i 2017 laget om bord på fartøyet Emma.

Magnus har tidligere skrevet til Kystmagasinet: – Jeg driver mye med bilder, video og redigering. Jeg bruker både GoPro-kamera og drone i luften. I fjor hadde vi vår første snurrevadsesong, og det måtte filmes! Det er mye arbeid på fiskebåt, så det er ikke alltid lett å få gode bilder. Men her føler jeg at jeg traff ganske bra, skrev Magnus, som også har laget en veldig flott video fra årets fiske. Han har tidligere sendt inn en annen video fra fiske med snurrevad. Men han har ikke bare filmet snurrevad, men også fiske etter lodde med Emma.

Vi opppfordrer andre fiskere til å sende inn videoer og være med kåringen av «Fiskeflåtens beste video», hvor det gis en premie på 2500 kroner til videoen som kåres til Fiskeflåtens beste.

LES MER OM KÅRINGEN AV FISKEFLÅTENS BESTE VIDEO

Siden vi legger vekt på mange ulike kriterier, kan videoer med dårlig teknisk kvalitet også bli vinnere. Og vi har en oppfordring…. er det noen videoer som viser naturens krefter, storm og uvær? De kan være like flotte som vakre videoer fra fint vær. Men det er selvsagt mye vanskeligere å filme i dårlig vær.

Emma, hvor  er 21 meter lang, og bygget i 1957 og eies av Mariehamn Kystfiske AS i Midsund i Møre og Romsdal. I 1996 ble fartøyet ombygget og i 2002 fikk det ny hovedmotor.

Torsken 2018

Årets Torskekvote i boks, i år ble kvoten fisket utafer Kjøllefjord i et fantastisk vær! så no setter vi kursen heimover! 🙂 Her er årets snurrvadfilm som viser hverdagen vår, enjoy 🙂

Posted by Mariehamn Kystfiske As on Wednesday, 2 May 2018

Her ser du andre videoer som er med i kåringen