Vil du være med på reketråling når Smutthullet er islagt, det er 14 kuldegrader og sjøsprøyt som legger is i tykke lag på tråleren Remøy? Da er dette en spennende og flott video.

Vi viste i går en video filmet ombord på den nye tråleren Gadus Neptun. En av våre lesere har sent oss en link til en video han mener er «mykje betre». Og langt på vei må vi bøye oss i støvet og si oss enige.

Videoen er filmet om bord på tråleren Remøy. Den er klippet sammen av bilder og videoopptak som viser båten i både fint vær og uvær. Her film og bilder fra ulike aktiviteter på tråldekk og i fabrikken.

Fisket foregår i Smutthullet og det tråles i islagt farvann. Og her er bilder som viser hvor voldsomt det kan ise når det er sjøsprøyt og 14 minusgrader.

Er det en video du vil nominere, så klikk her og les med om kåringen?

Etter det vi forstår er det Kjell Ragnar Risbakk fra Myklebost i Møre og Romsdal som har filmet og klippet. Bra jobbet!!!

Videoen er publisert i 2012, hvilket tilsier at fartøyet ikke er den tråleren som heter Remøy i dag, men den 57 meter lange Remøy som ble solgt til Canada i 2015. Den heter nå Sivulliq og fisker for rederiet Baffin Fisheries.

Se mange andre flotter videoer HER
Flere nominerte videoer ser du her: https://www.kystmagasinet.no/fiskeflatens-videoer/