Det er ikke snurrevad vi får se oftest på video. Ofte er det små fartøyer og mannskapet har annet å gjøre enn å filme. Men fisker Magnus Bjørnerem ombord på båten Emma som eies av Mariehamn Kystfiske har likevel klart å lage en flott video. Til Kystmagasinet skriver Magnus: – Jeg er en hobbyfotograf som […]

Det er ikke snurrevad vi får se oftest på video. Ofte er det små fartøyer og mannskapet har annet å gjøre enn å filme. Men fisker Magnus Bjørnerem ombord på båten Emma som eies av Mariehamn Kystfiske har likevel klart å lage en flott video.

Til Kystmagasinet skriver Magnus:

– Jeg er en hobbyfotograf som jobber på kystbåten «Emma» (Mariehamn Kystfiske). Jeg driver mye med bilder, video og redigering. Jeg bruker både GoPro-kamera og drone i luften. I fjor hadde vi vår første snurrvadsesong, og det måtte filmes! Det er mye arbeid på fiskebåt, så det er ikke alltid lett å få gode bilder. Men her føler jeg at jeg traff ganske bra, skriver Magnus.

Magnus har også sent oss en annen video som vi presenterer en annen dag. Samtidig oppfordrer vi andre fiskere til å sende inn videoer og være med kåringen hvor det gis en premie på 2500 kroner til videoen som kåres til Fiskeflåtens beste.

Les mer om kåringen av fiskeflåtens beste video her.

Siden vi legger vekt på mange ulike kriterier, kan videoer med dårlig teknisk kvalitet også bli vinnere. Og vi har en oppfordring…. er det noen videoer som viser naturens krefter, storm og uvær? De kan være like flotte som vakre videoer fra fint vær. Men det er selvsagt mye vanskeligere å filme i dårlig vær.

En film fra snurrvadsesongen i år 🙂

Posted by Mariehamn Kystfiske As on Thursday, 18 May 2017

Her kan du se flere videoer som deltar i kåringen:

500 tonn i dette kastet

Makrellstørje på makrellfeltet

Linefiske med Korallen