Hvilken snurrevadfisker drømmer ikke om en snurrevadsekk full av mengder med sprellende stor flott torsk. Det er fiske på sitt beste. Se denne videoen som vi har med i kåringen av Fiskeflåtens beste videoer. Dette er snurrevadeventyr på sitt beste.

I denne videoen som er med i kåringen Fiskeflåtens beste videoer er filmet i Barentshavet. Snurrevad er et effektivt fiske som gir flott kvalitet på fangsten. Noen ganger er det også et fiske som gir skikkelig fangst, som denne som her tas av snurrevadbåten Skarberg i Barentshavet. Ikke bare er fangsten stor, men her er også mye flott torsk som vel er hva en ønsker sekken skal være full av.

Skarberg har en største lengde på 31,7 meter, og bygget ved  Klevset Mek. Verksted AS i Halsanaustan i 2003. og ombygget i 2006.

Skarberg ble i januar 2014 overtatt av Østbas AS i Båtsfjord, etter en kort kvoteseilas innom Skjervøyrederiene Skartind AS og  Arnøytind AS. Før det var båten eid av Øybuen 1 AS i Elnesvågen i nesten tre år.

Det er en som opererer under kallenavnet Kassidy1964 som har lagt videoen ut på Youtube. Det er gjort bare få uker etter at båten ble overtatt av Østbas AS. Men siden fotografen har lagt ut en rekke videoer fra Båtsfjord og Finnmark, må det være lov å trekke som slutning at det er en med røtter i Finnmark, og mest sannsynlig rederiet som har produsert denne videoen.

Om videoen er laget med nåværende eiere eller mens den var eid av Øybuen 1 AS har vi ikke fått sjekket opp. Den som har lagt videoen ut på Youtube har bare registrert seg som Kassidy1964.

Fiskeflåtens beste videoer

Nomineringen av «Fiskeflåtens beste videoer» foregår frem til årets slutt. Så her er det bare å sende inn forslag til: [email protected]

Vi kårer fiskeflåtens beste videoer!

Har du lyst å se de nominerte videoene, finner du dem Her.

Alle nominerte videoer finner du her

Her finner du alle nominerte videoer

Dagens flotte nominerte video fra et eventyrlig snurrevadfiske i Barentshavet finner du her ved å klikke på bildet: