Denne videoen flotte videoen viser drømmedag på Lofotfiske. Det er vel ikke noe som er bedre enn å komme i land, slitne, men med stor fangst. Det blir betaling av det.

Det er vel ikke noe som er bedre enn å komme i land, slitne, men med stor fangst. Det blir betaling av det. Denne videoen flotte videoen viser drømmedag på Lofotfiske.

Her er en video som viser det perfekte fiske, filmet av en av våre yngre sjarkeiere, Kenneth Mikkelborg. Gi ham liker på denne, .. for det fortjener han.

Videoen er laget av Kenneth Mikkelborg fra Neverdal i Nordland som eier sjarken Cathrine. Det er en sjark bygget på Rødskjær i 1997. Den er 12,83 meter and, 3,96 bred og utstyrt med en motor som ble byttet ut i 2014, og som skubber fra med 200 hestekrefter. Kenneth har eid sjarken siden 2015.

Har du laget en god video? Eller noen du kjenner? Send oss link så den får delta i kåringen. Mer informasjon finner du her.

Kenneth er med en alder på 28 år en av de unge sjarkeierne i Norge. I år har han kvote på 217 tonn hyse, 190 tonn sei og 46 tonn torsk. Torsken er kommet om bord, men hyse og sei gjenstår.

Han er en av de som aktivt filmer om bord, og vi vil vise flere av hans gode videoer etter hvert.

Noen andre videoer som er kåret finner du her:

Blodslit i arktisk kulde

Blodferskt fra årets torskesesong

Fersk video rett fra årets loddefiske

Vinterfiske etter torsk

På rekefiske i Skagerak