Loddevisa av Atle Remøy, fremført av gruppen Love Experience, er tidligere utgitt på CD og ligger i en annen versjon på Youtube. Nå har Eldar Ove Voldsund sendt oss link til en ny og oppdatert video. Et flott arbeid som en bør se, enten en har sett den før eller ikke.

Med i denne musikkvideoen Loddevisa finner vi fiskere som svært mange i fiskeri-Norge kjenner godt. Det er en artig tekst som nok får mange fiskere til å humre, og ikke minst kjenne seg igjen.

Til Kystmagasinet.no skriver Eldar:

– Har laget video med denne visa før. Men nå har han laget en oppdatert versjon, og fylt på med flotte klipp fra fiske.

– Det er tekstforfatter Atle Remøy som er vokal og på gitar. Han er skipper og reder på Sjøbris. Paul Gustav Erik på gitar og vokal er avdelingsleder i Fiskebåtredernes Forbund. Tor Frantsen som på tangenter og vokal er reder på Vestbas, mens jeg på den tid dette ble spilt inn var fabrikksjef og reder på Sjøbris, – den Sjøbris som drev med selvproduksjon.

– Atle laget denne sangen for mange år siden, og den ble utgitt å CD i 1997 (Sjevå97) i samarbeid med andre lokale artister. Gruppen vår heter Love Experience, og vi har spilt sammen siden 1968.

– Atle har laget og gitt ut mange egne sjørelaterte sanger på CD-er. Tror ikke det er så mange nominerte musikkvideoer med i konkurransen Fiskeflåtens beste videoer. Så jeg nominerer denne, – en musikkvideo av og med fiskere, skriver Eldar.

Kystmagasinet.no oppfordrer andre som har laget, eller kjenner til gode videoer fra fiske, om å nominere disse i kåringen ved å sende link på epost til [email protected]

Alle videoer som deltar i kåringen finner du HER.

Les mer om kåringen HER.

Klikk på på bildet og se videoen: