Makrellstørja har igjen blitt et om ikke vanlig skue, så noe en kan både oppleve, få som bifangst, og ikke minst drømme om lovlig å fiske. Her er en video som viser havet som koker av makrellstørje, og hvordan de kan sees på sonaren.

Denne videoen er innsendt av fisker som skriver: «Synes dokk skal visa litt meir enn flotte opptak av profesjonelle. Som til dømes denne videoen tatt opp av dei om bord på Dyrnesvåg. Makrellstørje – en stor stim, og ein kan berre drøyme om kor mykje denne størja ville vore verd om ein kunne gjere eit kast», skriver en som bare kaller seg Fisker.

Vi har ikke noe i mot å ta i mot videoer uten med ukjent avsender. Og en video som dette, som viser noe som er så aktuelt i tiden, er så absolutt på sin plass. Spennende er det at det i videoen veksles mellom sonar og havflate.

Videoen er tatt opp for to år siden. Siden har det kanskje blitt bare mer makrellstørje å se, og som ønsker å få sin del av makrellstimene langs kysten.

Det har siden vi startet konkurransen kommet inn en hel del videoer fra forskjellige fiskefartøyer. Vi oppfordrer flere til å sende inn og dele dem med våre lesere. Og kanskje blir dere kåret som vinner av den beste videoen og får premien på 2500 kroner.

Makrellstørje på makrellfeltet

Mye makrellstørje på feltet i disse tider! Det er tydelig at det er en stigende bestand som returnerer til Norskehavet.Atlantic Bluefin Tuna returning to Norwegian waters after many years of absence.

Posted by M/S Dyrnesvåg on Saturday, 26 September 2015

Vi oppfordrer alle som liker denne videoen til å like den på Facebook.

LES MER OM KÅRINGEN AV FISKEFLÅTENS BESTE VIDEO

LES MER OM KÅRINGEN AV FISKEFLÅTENS BESTE VIDEO