I denne dyktig produserte videoen får en være med på linefiske ved Grønland. Hardt arbeid, spesielt i fabrikken når
torsken står om perler på en snor.


( 26.04.2018 )

Lyst på en skikkelig flott tur på linefiske ved Grønland. Får du ikke hyre på en linebåt, så kan den flotte videoen i det minste gi en liten smak av opplevelsen.

Vi har fått en oppfordring fra en som ikke ønsker å bli navngitt med annet en «linefisker» om å vise denne videoen. Han skriver at han kjenner han som har laget videoen som nok er en av de bedre fra linefiske.

I videoen er vi med Veidar 1, en 43 meter linebåt bygget ved Solstrand Verft i Tomrefjord i 1996. Frem til 2010 het den Leinefisk, før den ble solgt og skiftet navn til Veidar 1 i 2010. I fjor sommer ble linebåten solgt til Island og skiftet navn til Thorsnes.

Videoen er filmet og klippet av Ole-Martin Godø.

Vi ønsker å få flere videoer fra linefiske nominert i kåringen av fiskeflåtens beste videoer. Så har noen laget en video, eller vet om en video de synes bør delta i kåringen, så send en mail med link til [email protected]

Les mer om kåringen

Kåringen avsluttes med heder, ære og en premie på 2500 kroner til videoen som blir kåret som den beste. I tillegg deler vi ut tre abonnement på Kystmagasinet.

Andre nominerte videoer:

Makrellstørje på makrellfeltet

Torskefiske ved Sørøya

Snurrevadfiske