Det går raskt mot mørere tider og mer tid til å se på Fiskeflåtens beste videoer. Kystmagasinet synes det er på sin plass å nominere nok en video fra torskefiske. Her er vi med en speedsjark bygget i 2009. 12 meter lang, da er en godt utstyrt når motoren sparker fra med 873 hestekrefter. Det […]

Det går raskt mot mørere tider og mer tid til å se på Fiskeflåtens beste videoer. Kystmagasinet synes det er på sin plass å nominere nok en video fra torskefiske. Her er vi med en speedsjark bygget i 2009. 12 meter lang, da er en godt utstyrt når motoren sparker fra med 873 hestekrefter.

Det er fisker og reder Stig Høybakken som i denne videoen tar oss med på godt garnfiske etter flott torsk. Båten heter Elise Kristin og er en stor speedsjark bygget ved Seigla HF på Island. Båten er 12,09 lang, 4,6 meter bred og har 873 hestekrefter som sparker i fra.

Stig Høybakk er bosatt i Silsand i Troms. Til nå i år har han med fartøyet Elise Kristin levert 166 tonn torsk, og derved er torskekvota tat. Nå gjenstår 56 tonn hyse og og 239 tonn sei etter at det bare er tatt noen hundre kilo hyse og 8,5 tonn sei.

I denne fine videoen får også sjarken Nils Evind opp på siden. En eldre sjark bygget på Rødberg i 1993, – men fin som ny å se til.
Det er bare å nyte videoen, mens en i tankene forbereder seg på kommende torskefiske.

Kåringen av Fiskeflåtens beste video fortsetter som planlagt ut året. Her er det bare å delta. Det er nødvendigvis ikke den mest profesjonelle videoen som vinner. Vi legger like mye vekt på innhold, forhold videoen er filmet under, hvordan den er klippet og flere andre faktorer. Så her er det bare å sende inn nominasjoner i form av linker til aktuelle videoer. Du må gjerne nominere videoer andre har filmet, eller din egen.

Les mer om flotte premier her: Fiskeflåtens beste video kåres

Nedenfor videoen finner du link til flere nominerte videoer.

Flere videoer:
Linefiske med Korallen

500 tonn i dette kastet

Makrellstørje

1200 tonn i ett kast

Krabbeeventyr på Tanafjorden