Bli med på kåringen!!! Vi deler ut både heder og ære, samt en pen pengepremie i vår kåring av fiskeflåtens beste video. Det er mange flotte videoer tatt opp ombord på fiskefartøy. Her er det bare å nominere... kanskje en video fra båten du er på blir vinneren!

Fiskere har blitt kløppere til å filme spennende og flotte videoer ute på fiskefeltene. Nå vil vi kåre den beste videoen! Vi utfordrer alle til å nominere vinnere ved å sende link til egen eller andre sine videoer til oss.

Nominerte videoer vil bli lagt ut på Kystmagasinet.no, og så vil vi basert på flere vektede kriterier, deriblant antall likes den enkelte video får, originalitet, hvordan den viser livet som fisker, det som skjer på fiskefeltet, naturopplevelser, havet i stille og storm, fangst og fangstbehandling osv., kåre en vinner som får en premie på reisegavekort verdt 2500 kroner! Vi vil også dele ut ett gratis abonnement på Kystmagasinet hver måned til de som nominerer.

Videoene vil ikke bare blir vurdert ut fra professjonalitet. Det er lite tid til filming, mye arbeid og ikke alltid gode lysforhold og ikke alle har like godt utstyr. Dette tar vi selvsagt hensyn til. Her kan alle delta,..

Kåringen er selvsagt også åpen for videoer fra danske, svenske og andre fartøyer.

Når minimum 120 videoer er nominert, vil vi foreta kåring.

Du kan nominere egne videoer eller andre videoer du synes fortjener å bli nominert. Det gjøres enkelt ved å sende link til der videoen ligger, på Facebook, Youtube eller annet sted som muliggjør at den kan delta i konkurransen.

Send link til: [email protected]

Er det din video, fortell gjerne litt om når, hvor og hva.

Vi har som eksempler på videoer fra fiskeflåten funnet videoene nedenfor. Disse er ikke nominert, men kan selvsagt bli nominert:

Her er en kort video fra Trønderkari. Alltid en glede når et kast skal pumpes ombord.

Posted by Trønderkari on Friday, May 26, 2017

Her er en ikke helt ny video av Herøyhav på Kolmulefiske.

Benytta det fine været til en inspeksjon av posen….!

Posted by Herøyfjord on Wednesday, March 18, 2015

Her er Havsund ute med makrelldorg.

https://www.facebook.com/463302637055170/videos/1313367575382001/

Slik ser det ut med 400 tonn makrell i nota til Hardhaus:

400 tonn makrell…

Posted by MS Hardhaus on Sunday, September 14, 2014

HER ER DET BARE Å NOMINERE!
Send nominasjoner på link til: [email protected]