Dette er en helt nylaget flott video fra årets torskefiske. Her er både fint vær og ruskevær. Fiskes skal det uansett.

Kjell-Vidar Forsberg har sendt oss en video han har laget fra årets torskesesong. Den flotte videoen er filmet om bord på den nesten helt nye Malo-sjarken Vårbuen.

Kjell-Vidar forteller til Kystmagasinet.no at Vårbuen er en Malo-sjark som ble levert av Jemar Norpower i 2016. De drifter med teiner og garn. I videoen tar han oss med på torskefiske med garn. Vi får oppleve godt fiske i stille vær, og når vind og sjø feier over dekk, og havet ikke viser seg fra sin mest trivelige side.

Vårbuen har til nå i år fisket 147 tonn torsk og 132 tonn sei, samt litt over ett tonn med hyse. Og som vi ser i videoen har også flott kveite kommet om bord.

Båten har kvote på kongekrabbe, – så vi utfordrer Kjell-Vidar til også å delta i kåringen av Fiskeflåtens beste video med video fra kongekrabbefisket. Det har vi ikke fått noen av til nå.

Vårbuen hører hjemme i Honningsvåg og eies av Harry Severinsen.

Har du en video du vil skal delta i kåringen? Send den til [email protected]

Les mer om kåringen her:
Fiskeflåtens beste video kåres

Første premie er 2500 kroner. Tre videoer vil også bli belønnet med gratis abonnement på Kystmagasinet. Men viktigst av alt er heder og ære til de mange flotte videoene som fiskere klarer å lage tross hardt arbeid.

Flere videoer fra kåringen:
På loddefiske i Barentshavet

På rekefiske i Skagerak

Vinterfiske etter torsk

I droneperspektiv

På Nordsjøsilda

Snurrevadfiske

500 tonn i dette kastet

Makrellstørje på makrellfeltet

Linefiske med Korallen