Cflow har nå etablert en ny avdeling for ”water technology”, hovedsakelig rettet mot fiskeri og offshore markedet. Avdelingen er bemannet med dyktige medarbeidere med lang erfaring og god kompetanse innen vannbehandling, for å arbeide både mot konsulenter, rederi og verft, og det er etablert gode og solide kontakter på leverandørsiden.


( 02.02.2011 )

[raw]

Utover dette styrker selskapet i disse dager automasjons- og engineeringkompetansen, for å imøtekomme de økende kravene fra markedet på spesialtilpassede løsninger.

 

Den andre store nyheten er at Cflow er blitt agent for Headway Technology Co. Ltd på det norske marked med det IMO godkjente rensesystemet for ballastvann, kalt OceanGuard TM. Dette er et smidig og fleksibelt system med en såkalt AOP teknologi (Advanced Oxidation Process), som er kjemikaliefritt, med kompakt design og krever lite energi.

 

-Dette er et produkt som vi har stor tro på, og som vil styrke firmaets miljøbeviste målsetting. Strategien bak implementering av nye Water technology-produkter er at vi ønsker å komplementere vårt produktspekter for basisløsninger, som vil kunne gi oss nye og bedre innfallsvinkler mot nye og eksisterende kundegrupper, sier daglig leder Arnstein Johansen.

 

Cflows nye hovedstrategi er fundamentert i tre hovedområder; Fish Handling, Engineering og Water Technology. Selskapet kjerneområde har alltid vært å tilby et bredt spekter av produkter og systemer for skånsom transport og håndtering av fisk. Engineering, design og utvikling har alltid stått i fokus, da kundetilpasninger og løsninger har vært deres hovedbudskap, for å optimalisere kundens råstoff, produksjon og krav til lønnsomhet.

 

Cflow er hjemmehørende i Langevåg i Sula kommune. Selskapet satser både nasjonalt og på det internasjonale markedet, og har også avdelinger i Chile i Sør-Amerika. Bedriftens ansatte har lang erfaring, og har arbeidet med vakuumpumper og annen teknologi for transport av fisk i mer enn 25 år.

 

Bedriften har som mål å ivareta kundens fiskekvalitet gjennom en komplett verdikjede. Filosofien går ut på å utvikle og produsere utstyr og systemer som er effektive, skånsomme og enkle å håndtere, som skal gi kunden merverdi ved bruk av Cflow sine systemer, med minimal vraking og utkast av fisk. Selskapet har et vidt spekter av løsninger som dekker hele verdikjeden, fra høsting av fisk fra sjøen, til ferden gjennom prosesseringslinjene frem til et ferdig fiskeprodukt.

[/raw]