Geir Johan Bakke har vært ansatt i Havyard Group siden 2001, har vært CEO siden 2004, og vært sentral i utviklingen av selskapet. Fra å være et frittstående verft, har Havyard under Geir Johan Bakkes ledelse utviklet seg til å bli et integrert skipsbyggingskonsern med design, verft og utstyrsproduksjon, nesten 600 fast ansatte og en […]

Geir Johan Bakke har vært ansatt i Havyard Group siden 2001, har vært CEO siden 2004, og vært sentral i utviklingen av selskapet. Fra å være et frittstående verft, har Havyard under Geir Johan Bakkes ledelse utviklet seg til å bli et integrert skipsbyggingskonsern med design, verft og utstyrsproduksjon, nesten 600 fast ansatte og en ordrebok på over 4300 millioner kroner.

 Styreleder i Havyard Group, Vegard Sævik, sier Geir Johan Bakke har vært en dynamisk og engasjert konsernsjef som han har samarbeidet godt med, både i sin tid som styremedlem og i senere tid som styreleder.

-Geir Johan har vært utrolig viktig for utviklingen Havyard Group har vært gjennom. Han har vist et imponerende engasjement for å utvikle Havyard Group, noe som har stor betydning for de lokalsamfunnene som Havyard opererer i.Geir Johan Bakke har vært ansatt i Havyard i over 18 år, derav de siste 15 årene som leder.

-Det har vært en fantastisk reise som jeg både er takknemlig og stolt over å ha fått være en del av. Jeg ønsker selskapet lykke til videre, sier Bakke.

Gunnar Larsen kommer fra stillingen som leder for forretningsområdet Havyard Production & Service, er senior vice president Market & Business Development i Havyard Group og har vært ansatt i Havyard i tolv år. Styret i Havyard Group har konstituert Gunnar Larsen som administrerende direktør. Arbeidet med å rekruttere en permanent konsernsjef vil bli igangsatt umiddelbart. Partene er enige om å ikke gi ytterligere kommentar til saken. Den avtroppende konsernsjefen har sagt seg villig til å være tilgjengelig for selskapet i en tid fremover dersom det skulle være behov for det.