DEL

Metiz Catchlog og FleetCom tilbyr komplett produkt for posisjons- og fangstrapportering for fiskeflåten, og abonnement med gratis rapportering.


( 06.04.2010 )

[raw]

Metiz Catchlog og FleetCom har inngått et samarbeid om å tilby et komplett produkt for elektronisk fangstrapportering for fiskeflåten. Produktet tilfredsstiller ”Forskrift om posisjons-rapportering og elektronisk rapportering for norske fiske- og fangstfartøy”, fastsatt av Fiskeri og kystdepartementet 21. desember 2009.
 
-Alle fartøy over 21 meter må fra 1. april 2010 følge denne forskriften, og Metiz Catchlog har det beste produktet på markedet til å rapportere fangst og posisjon. Derfor var det naturlig for oss i FleetCom å inngå et samarbeid med Metiz Catchlog, fordi vi mener at vi har det beste kommunikasjonsproduktet. Løsningen blir teknisk enkel og driftskostnadene blir svært lave. Vi vil blant annet tilby kundene et abonnement med gratis rapportering av fangst, sier daglig leder Helge Tunsberg i FleetCom AS.

 

-Metiz Catchlog tilbyr elektronisk fangstdagbok som oppfyller alle krav som Fiskeridirektoratet setter for rapportering av meldinger om fangst, havneanløp og så videre. I tillegg så er her flere tilleggsmoduler inkludert i fangstdagboken, som forenkler rapportering til kontor, kvoteregnskap og andre rapporter.

 

For mange av båtene er det mangel på sikker kommunikasjonsløysning, og muligheter til backup ombord. FleetCom har et unikt produkt, FLEETCOM FB150, som passer svært godt med vårt produkt.

 

Kombinasjonen mellom Metiz Catchlog og FleetCom gjør at vi i dag tilbyr markedets beste rapporterings- og kommunikasjonsprodukt. Dekningsområdet er omtrent hele verden, og en får bredbånd data og telefoni samtidig. Produktet har enkel installasjon og integrasjon.

 

Prisen på utstyret og bruken av det er av det billigste på markedet. Og når vi da også tilbyr gratis bruk for innsending av rapporter til Fiskeridirektorat, så bør valget være enkelt til å bli Fiskerens Første Valg”, sier daglig leder Hallgeir Frøystadvåg i Metiz Catchlog AS.

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.