Telemar er stolt over å kunngjøre at de har kjøpt Polaris Electronics Norge. Dette er et selskap med et meget godt rykte, som har spesialisert seg på salg av kommunikasjons- og navigasjonssystemer og service og vedlikehold av slikt utstyr for hele det maritime markedet.


[raw]

Innenfor Telemar Group, vil selskapet utnytte komplementære styrker som Telemar integrerte forretningsmodell og innovative pakker. Selskapet starter sin virksomhet med det nye navnet Telemar Norge i andre halvdel av august. Introduksjonen i det norske markedet – et av de viktigste maritime markeder i verden, er en ny milepæl i Telemar Group.

 

-Denne milepælen er i tråd med vår strategi om global dekning for skipsfarten, og for å styrke vår posisjon som den ledende i verden på satellittkommunikasjonssystemer og elektroniske brosystemer. Telemar Norge vil med dette ha et ypperlig utgangspunkt til å kunne konsolidere sin langvarige partnerskap med norske maritime kunder og å utvide sin portefølje og muligheter. Oppkjøpet vil berike den norske maritime næringen gjennom Telemar sin  integrerte tilnærming, selskapet synergier innenfor det globale nettverket og deres forståelse for sluttbruker, sier Bruno Musella, administrerende direktør i Telemar.

 

Telemar Norge legger vekt på følgende fordeler:

-En dyktig ledelse med et førsteklasses rykte i markedet, og lang historikk når det gjelder å ta godt vare på de viktigste maritime forhandlerne.

 

-Synergier med Telemar konsernets globale og utsøkte vedlikeholdserfaring i kombinasjon med førsteklasses support, slik at Telemar velges som den naturlige sluttbruker for rederiere.

 

Det kan til slutt nevnes at Telmar Group er et italiensk selskap som er aktive i alle shippingmarkeder, gjennom 13 egne datterselskap i 11 markeder – Tyskland, Italia, Storbritannia, USA, Finland, Kina, Hong Kong, Santo Domingo og nå også Norge. Telemar er et ledende selskap i sine markeder, som innbefatter både maritim sektor og landsatellittsystemer for det offentlige, media og energi selskaper.

[/raw]