DEL

Mørenot Egersund AS er i ferd med å nå opp til gamle høyder igjen, etter noen år med et relativt lavt aktivitetsnivå. Hovedårsaken til bølgedalen var et feilslått tobisfiske, forteller den nye sjefen for det moderne not- og trålverkstedet i Egersund, Monica Langeland.


( 20.06.2008 )

[raw]

-Vi var store i de årene hvor tobisfisket var godt. I ettertid har vi innsett at vi kanskje var litt for spesialiserte. Staben måtte halveres fra 20 til 10 personer. Nå er optimisten tilbake. Aktivitetsnivået er høyt, de ansatte må gå overtid for å få unna jobbene og bedriften er på jakt etter folk. Vi har også langt flere ben å stå på i dag, sier en fornøyd daglig leder.

 

Not- og trålverkstedet i Egersund er en del av Mørenot-gruppen, som er Norges ledende produsent og leverandør av fiskeredskaper og utstyr til havbruksnæringen. Langeland har bare godt å si om eierne, som hun føler satser på å få bedriften i Egersund opp til gamle høyder igjen. Den siste tiden er det gjort en rekke investeringer, blant annet i et nytt wirespill og en ny stor truck, og flere investeringsplaner foreligger.

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.