DSM400 digital ekkoloddmodul er det kraftigste ekkoloddet fra Raymarine noensinne. Med utgangseffekt på opp til 3 kW! I kombinasjon med opp til fire uavhengige frekvenser, 28, 38, 50 og 200 kHz og en serie med nye svingere går Raymarine ned på nye dybder.


[raw]

DSM400 er mer enn et kraftig ekkolodd, det er også et smart ekkolodd. Ved hjelp av den adaptive HD Digital teknologien justeres ekkoloddet automatisk i forhold til sjøforholdene for å oppnå et optimalt ekkoloddbilde med minimalt av støy som presenterer både fisk og bunn med sylskarpe detaljer.

 

Ekkoloddmodulen er et ”Black-Box” ekkolodd som kan brukes sammen med både Eog G-serien til Raymarine. Ekkoloddet har 4 uavhengige ekkoloddtransceivere og har inngang for 2 svingere. Det kommer tre nye svingere tilpasset DSM400. To av disse er 3 kW bredbåndsvingere med enten 38, 50 og 200 kHz eller 28, 38 og 200 kHz. Det leveres også en 1 kW to-frekvent (50/200 kHz) bredstrålesvinger med 25° strålebredde for begge frekvenser. Ved hjelp av Xducer ID™ får ekkoloddet informasjon fra svingeren om viktige data som utgangseffekt, frekvens og impedans som gjør at DSM400 automatisk konfigureres riktig for hver svinger.

 

Digital HDFI teknologien er utviklet av Raymarine og har vært en revolusjon i databehandling for ekkolodd. Ved hjelp av HDFI vil du ”se mer” fisk og få et mer detaljert bilde av bunnforholdene under vanskelige forhold sammenlignet med et tradisjonelt analogt ekkolodd. I motsetning til et analogt ekkolodd som har fast båndbredde, gain og TVG så er det på disse adaptive, som automatisk tilpasser seg forholdene, på DSM400. Ekkoloddet har 220 adaptive parametere som justeres automatisk hvert sekund. Ved hjelp av adaptiv gain og det digitale filteret vil du oppleve at ekkoloddbildet er like klart hele veien fra overflaten ned til bunn. Nyheten vil bli vist på Belamarin AS sin stand G-712 på Nor-Fishing.

[/raw]