DEL

Den nye GX-2100E Stasjonær VHF fra Navy har DSC og AIS-mottaker samt innebygd tåkelur /megafon. Apparatet er vanntett  (IP-x7) (1 meter, 30 minutter), det har 25 watt utgangseffekt.


( 21.01.2011 )

[raw]

Nyheten har et stort og tydelig display, med bakgrunnsbelysning som gir raskt oversikten over aktive funksjoner. Videre har GX-.2100E store knapper som lette å bruke. Standardmikrofonen bygger på Vertex Standards “ClearVoice”, som reduserer bakgrunnslyd som vind og motorlyd.

 

Med monofonen (CMP25 eller CMP30) kan de fleste av transivernes funksjoner fjernstyres, og de kan brukes som et intercom system. Man kan også bruke transiveren fra to steder, for radiokommunikasjon og for å kommunisere mellom hovedenhet og monofon.

 

VHFen har  DSC (klass D), dvs automatiskt nødanrop. Ved å koble radioen til en GPS kan man enkelt sende nødrop med posisjon. GX-2100E har en innebygd AIS-mottaker og kan både vise informasjon i eget display samt sende data til en tilkoblet kartplotter. Apparatet kan leveres i svart og hvit farge. Vekten er 1450g, og størrelsen er 180 x 80 x 160 med mer. Apparatet leveres med festebrakett og DC kabel. Lystbåt- eller fiskerikanaler inkludert. Det er viktig å vite at for å vise AIS mål på GX-2100 og RAM3 skjerm må man ha GPS. For ytterligere informasjon: www.navy.no

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.