Raymarine lanserer nå den nye E-serie Widescreen som første gang ble vist under ”båter i sjøen 2009”. Den nye serien har unik fleksibilitet med Hybrid-Touch™  som gir både touch- og knappebetjening. Samtidig lanseres også HD Digital radar i lukket utgave.


( 07.04.2010 )


[raw]

Raymarines E-serie Widescreen blir den mest fleksible og teknisk avanserte løsningen fra Raymarine så langt. I tillegg til unike funksjoner har den nye serien også fått et nytt og stilig design. Den nye serien leveres med Navionics kartverk for hele Europa ferdig installert.

 

E-serie Widescreen kommer med touchskjerm som gjør det raskere og enklere å jobbe med systemet. Men erfaringer med touchskjermer har vist at disse ikke er like enkle i bruk når båten får store og raske bevegelser. For å gi full kontroll under alle forhold har den nye E-serie Widescreen også knappebetjening. Skjermoppsett og menyer kommer i nytt design tilpasset HybridTouch™.

 

Den nye E-serie Widescreen multifunksjonsskjermen har en mengde tilkoblingsmuligheter for blant annet ekkolodd, radar, AIS, instrumenter og motordata. I tillegg er det 4 kamerainnganger og 1 VGA utgang. E-serie Widescreen kan kobles til et SeaTalk hs nettverk og bruke alle typer sensorer tilkoblet nettverket – også den nye lukkede HD Digitale radarantennen. 

 

Den nye E-serie Widescreen leveres i tre skjermstørrelser;
E90W med 9” skjerm, E120W med 12” skjerm og E140W med 14” skjerm
Utover skjermstørrelsen har de tre modellene de samme funksjoner og ytelser.

 

Pris
E90 Widescreen: 34 900,- (veil. inkl. Mva)
E120 Widescree: 44 900,- (veil. inkl. Mva)
E140 Widescreen: 59 900,- (veil. inkl. Mva)

[/raw]