DEL

Den globale lederen innenfor maritim elektronikk, Navico, har inngått en avtale med den norske maritime elektronikk distributøren ProNav, for på denne måten å sentralisere norsk distribusjon av merkevarene B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad(SimradMX). Kundeservice ovenfor kunder skal også styrkes, og det vil bli bygget opp et sentralt varelager i Norge.


( 30.01.2009 )

[raw]

Avtalen vil styrke posisjonen av merkevarene i Norge ved å forene den globale elektronikkfabrikanten med lederen innen distribusjon og kundeservice. Dette er en nøkkel til suksess i det norske markedet. Med lokalt varelager og utstrakt kundeservice, er ProNav godt rustet til å yte god support til fritids- og kommersielle kunder.

 

Fra 1. februar i år vil ProNav ha distribusjonsansvaret for B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad(SimradMX). Dette gjør ProNav til den største, uavhengige distributøren av maritim elektronikk i Norge. Navico og ProNav har allerede et godt samarbeid som har eksistert i fire år, med ProNav som distributør for Navman og Northstar.

 

ProNav ble etablert i 1994, og er høyt ansett innen både fritids- og det kommersielle markedet. Selskapets eksisterende salgskanaler og kundeservice er helt i tråd med de adskilte markedssegmentene Navico merkene betjener som; seilsport, fritidsbåter og kommersielle fiske og handels fartøyer.

 

-Vi ser frem til å styrke vårt samarbeid med ProNav. De har allerede vist sin evne til å forsyne båteiere med kundeservice av toppklasse, ved rask levering fra lokalt varelager og support til båtfolk på vannet, sier Navicos CEO Jens-Thomas Pietralla.

 

-Etter mange års sterk vekst innen den kommersielle fartøysektoren, er vi nå i stand til å vokse innen andre store markedssegmenter. Ved partnerskap med Navico, og gjennom samarbeid med våre trofaste forhandlere, er vi henrykte over å distribuere Navicos fulle varesortiment til det norske markedet. Med en spennende ny gruppe av produkter, som Lowrance HDS og Navico bredbånds radar, ser vi et veldig stort potensiale når vi går inn i 2009 sesongen, sier Jon Hestnes, adm. dir. i ProNav.

 

Navico takker det norske teamet, ledet av maritime industri veteran Øystein Bredal-Thorsen, som gjennom de to siste årene har integrert Navicos distribusjon til en operasjon og slik beredt grunnen for en overlevering til ProNav.

 

Det kan til slutt nevnes at ProNav AS ble etablert i 1994, og har raskt vokst til å bli en av Norges ledende distributører av maritim elektronikk. Selskapet har hovedbase i Egersund, og med nærhet til fiskefelt og byen Stavanger, har ProNav utviklet en suksessfull forretning som betjener både fritidsmarkedet og profesjonelle kunder. Når det gjelder Navico er dette moderselskapet til de fem ledende, maritime elektronikk varemerkene: B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad. Navico har ca 2500 ansatte globalt. Selskapet har utvikling og fabrikk fasiliteter i USA, Mexico, UK, Norge og New Zealand.

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.