Meydam Egersund og Marine Technologies LLC introduserer integrerte brosystem, DP system og kommunikasjonsløsninger til fiskeriflåten rundt Nordsjøbassenget.


( 30.09.2009 )

[raw]

I august inngikk Meydam Egersund og Marine Technologies LLC (MT) en avtale om distribusjon av intergrerte broløsninger, dynamisk posisjoneringssystem og kommunikasjon. Denne avtalen gjør at Meydam Egersund AS (MDE) vil kunne tilby kundene sine det siste innen broløsninger og kommunikasjon.

 

MT har utviklet et DP system for mindre fiskebåter som vil gjøre det mulig for skipper å styre båten med kun èn joystick.  Daglig leder hos MDE, Richard Damgaard og Vice President hos MT, Frode Klepsvik, er begge sikre på at de nye systemene vil gjøre hverdagen enklere for fiskere.

 

Under Danfish 2009 i Aalborg vil MDE og MT stille opp med en ”Road Show Truck” utenfor inngangen til messen, der de nye systemene vil bli vist. Inviterte gjester og øvrige besøkende vil ha mulighet til å se og prøve MT’s integrerte brosystem, DP system, samt få innsikt i kommunikasjonsløsningene selskapene kan tilby.

 

MT’s nye antenner fra C_COMM er laget i karbonfiber, og vekten er dermed kraftig redusert. En 90cm antenne veier bare 35 kilo, noe som vil gi klare fordeler med tanke på stabilitet på et fartøy.

 

– Vi ser frem til å vise fiskere fra Danmark, Norge, Sverige, Island og Skottland, hva MT har å tilby. Vi har stor tro på at kommunikasjonsløsningene samt de integrerte broløsningene vil imponere både reder, skipper og verft, sier Lasse Damgaard ved Meydam Egersund AS.

[/raw]