DEL

Filetbedrifter i hvitfisksektoren inviteres til fagdager i Ålesund 21.-22. januar. Baader Norge AS vil presentere en ny filetlinje for hvitfisk med blant annet maskinell trimming av fileten.


( 13.01.2010 )

[raw]

Invitasjonen gjelder alle filetbedrifter i hvitfisksektoren, og kommer fra FHFs faggruppe for filet hvitfisk (tidligere Filetforum hvitfisk). Baader Norge arbeider med utvikling av en ny filetlinje for hvitfisk med blant annet maskinell trimming av fileten. Utviklingsarbeidet er kommet godt i gang, og Baader Norge har erfaring fra bearbeiding av både oppdrettstorsk og villfanget hvitfisk. Filetlinjen står hos Marine Fish AS i Ålesund. Det melder FHF.

 

På møtet vil en få gjennomgang av så vel maskiner som filosofi bak filetlinjen. Baader Norge legger også opp til en dialog med næringsaktørene om prosess- og linjemuligheter.

 

Programmet starter torsdag 21. januar klokken 12.00, og etter en to timers gjennomgang av maskineriet som skal vises, blir det avgang til Marine Fish sitt anlegg i Ålesund. Den påfølgende dagen blir det en mer dyptgående presentasjon, samt meningsutveksling om prosesser og linjemuligheter.

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.