Båt Og Motorservice AS i Rørvik har overlevert fiskebåten Huborg til 22 år gamle Erlend Grøntvedt fra Bjugn. De takker samtidig for tilliten i forbindelse med at de ble valgt som byggeverft til nybygget. Dette er en helt ny båtmodell som er noe drygere enn hva de tidligere har bygget.

Huborg er verftets byggenummer 57 og nybygget har største lengde på 10,98 meter med fem meters bredde. Båten er rigget for garn, med garnutstyr fra Lorentzen Hyd AS. Den er tegnet av Marin Design og i et samarbeid mellom de, kunde og bygger, Båt Og Motorservice, har dette blitt en båt som er helt tilpasset kundens ønske.

Båt Og Motorservice As er et båtbyggeri med ti fast ansatte som hovedsakelig driver med nybygg og reparasjoner av aluminiumsbåter til fiskeri og havbruksnæringen. Verftet har også slipp med mulighet for slipsetting av båter og kai for service/ reparasjonsarbeid.

Styrehuset er romslig, oversiktlig og godt utstyrt.

 

Nybygget har en smakfull og lekker innredning. Her bør mannskapet kunne trives.

 

Nybygget har en smakfull og lekker innredning. Her bør mannskapet kunne trives.

Leverandørliste

Tegningssleveranse: Marin Design AS, aluminiumsleveranse: Bjarne Hopen Verksted AS, motor: Scania, Nogva, gir/ propell: Nogva, generator: JB Systems AS, sidepropeller: Sleipner AS, elInstallasjon: Viteq AS, elektronikk: Navteq AS, dekkskran: Bjarne Hopen Verksted, dekksutrustning: Båt Og Motorservice AS, garnutstyr: Lorentzen garnhaler, Lorentzen garngreierarm og garngreier, skipsvindu: Ertec AS, skipsdører: Libra-plast AS, innredning: Ytre Namdal Snekkeri AS og Båt Og Motorservice AS, hydraulikk leveranse: Lorentzen Hydraulikk AS/ Tess Rørvik. Båten er i sin helhet bygget av Båt Og Motorservice AS ved båtbyggeriet i Dalasjøen.