DEL

Adm. dir Øystein Steiro sa forlot brått, men kanskje ikke uventetm torskeoppdrettsselskapet Codfarmers i dag, etter at selskapet stupte over 13 prosent i verdi på børsen. Rett før Oslo Børs stengte klarte aksjen å karre seg opp en femtiøring slik at den endre på 5,50 kroner. Tidligere på dagen var fallet hel 21,75 prosent.


( 19.11.2008 )

[raw]

Rett etter at Oslo Børs stengte sendte selskapet ut melding om at Administrerende direktør Øystein Steiro hadde kastet inn kortene og varslet styret om at han hadde fratrådt fra sin stilling i selskapet.

 

Det er bare noen dager siden Codfarmers presenterte resultatene for tredje kvartal. Det var alt annet enn lystelig lesning. Et tap på 44,5 millioner kroner, mot et tap på 5,6 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Torskepris som var 29 prosent ned på ett år. Samtidig kommer det kostnader tilknyttet etablering av egen yngelproduksjon.

 

I meldingen fra selskapet oppgis det ingen grunn for hvorfor Steiro sier takk for seg. Men med et børsfall på 81 prosent siste 12 måneder og en horisont fulle av tunge mørke skyer, var nok tiden inne for å fratre.

 

Michael Malling som til nå har vært selskapets nestkommanderende har ifølge meldingen sagt ja til å ta over som administrerende direktør fra kommende mandag.

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.