Bømlo Skipsservice har opprettet en ny avdeling med flere dyktige fagfolk som har lang erfaring. Nå skal verkstedet bli best på motorservice på Vestlandet.

Frode Solend er avdelingsleder for den nyopprettede avdelingen for motorservice. Med 16 års erfaring fra Caterpillar har Bømlo Skipsservice sikret seg solid kompetanse på området. Odd Bjørn Johannessen er ansatt som prosjektleder for samme avdelingen. Han har 15 års erfaring fra Caterpillar og flere års erfaring med motorservice fra Karmsund Maritime Service.

Oversiktsbilde over Bømlo Skipsservice sitt anlegg.

Avdelingskontor i Bergen

Bømlo Skipsservice oppretter også avdelingskontor i Bergen fra og med 01.04.19. Første ansettelse her er Geir Bakke. Han har 16 års erfaring med oppretting av gir/generator – motor og har vært ansatt i Caterpillar i 10 år.

Målgruppen for den forsterkede satsingen på motorservice er fiskebåter, offshorefartøy, brønnbåter, arbeidsbåter og motorer/generatorer på oppdrettsanlegg. Bømlo Skipsservice har god kompetanse på Caterpillar og MAK og er merkeverksted og forhandler av Volvo Penta og Yanmar. Men de utfører også service på alle de mest vanlige motormerkene.

«Vi er stolte over å ha fått disse dyktige fagfolkene med oss for å bygge opp en markedsledende avdeling for motorservice. Ambisjonen er å bli best på motorservice på Vestlandet», sier Ole Kristian Nilsen, daglig leder i Bømlo Skipsservice.

Bilde av Frode Solens (t.v.) og Odd Bjørn Johannessen.

Servicebil

Bømlo Skipsservice har også utrustet en egne servicebiler for å kunne utføre service der kunden befinner seg. Dette for å kunne tilfredsstille sine kunders behov for rask og effektiv service.

«Her på motorserviceavdelingen hos Bømlo Skipsservice har vi en god blanding av erfarne folk og unge, dyktige mekanikere som er opptatt av å gjøre en god jobb for våre kunder. Det er et inspirerende og godt arbeidsmiljø her», sier avdelingsleder Frode Solend.