Astilleros Armón i Spania har levert en 22 meter lang, 7,3 meter bred krabbebåt til en britisk reder. Fartøyet har fått navnet Frank Henry, og den fisker sammen med krabbebåten Edward Henry, som rederen fikk levert fra samme verft i 2002, opplyser nettmagasinet Hook and Net.

Fartøyet som er registrert i den byen Dartmouth i Sørøst-England skal fiske krabbe utenfor England og Cornwall. Krabben får den ytre kloen lammet, og deretter blir den holdt levende i tanker om bord. Det meste av krabben blir så eksportert levende til Frankrike, Spania og Portugal. Noe av krabben leveres til mottak som koker, fryser og vakuumpakker krabben.

Frank Henry er utstyrt med en Caterpillar C32 som yter 660 hestekrefter. Den er koblet til et ZF X650 reduksjonsgir med kraftuttak og utveksling på 6:1 og videre til en vribar propell med fire blader og diameter på 1800 millimeter. Hjelpemotorer er to 100 kW Caterpillarer. Det spanske verftet har totalt levert 26 krabbebåter og trålere til fiskebåtredere i Storbritannia og Irland.