Leif Jonny Isaksen fra Hammerfest har nylig mottatt en flott 43 fots dekket Malo sjark fra Jemar Norpower. Båten har fått navnet Solværskjær, og er rigget for fiske med snurrvad og not. Bredden er 4,45 meter, noe som gir stor dekksplass og et lasterom på hele 34 kubikkmeter.

Det romslige styrehuset har en godt utrustet styreposisjon og sittegruppe med panoramautsikt. Bysseseksjonen er på babord side oppe. Blant utstyret finnes en komfyr med keramisk koketopp. Båten er også utstyrt med kabolabrenner og Nogva aggregat QLS 10M, som ekstra varmekilder. Lenger nede og fremme i sjarken finnes tre lugarer, et stort bad med varme i gulvet og elektrisk WC, vask, dusj og skap. Her er det mange gode detaljer og moderne nordisk design.

Solværskjær er utrustet med en framdriftsmotor fra Nogva, Nogva Scania D13 71M på 13 liter, som yter 450 hk ved 1800 omdreininger per minutt. Motoren er koblet til et Nogva HC-258 gir og et fire vinget vribart propellanlegg. Nybygget har hydraulisk sidepropell både foran og akter, type Sleipner SH 5506. Videre er sjarken, som nevnt over, rigget for not og snurrevad med dekksutstyr fra Lorentzen Hydraulikk. Utstyret omfatter kombinasjonsvinsjer 2 x 3000 kilo, ankervinsj 500 kilo, capstan 600 kilo, trippelblokk mot/snurrevad TB 1600, snurpdavid, wireblokker og bomriggvinsjer.

Av leverandører ellers kan nevnes at dekkslyset er levert av Skipsutstyr, under vannslyset av Hukkelberg og belysning inne av Hella Nor Marine. Den elektroniske utstyrspakken kommer fra Navico og består av utstyr fra Furuno, Olex, Pronavn og Scanmar. Eletronikk er lever av Retronic. VVS kommer fra Leif H. Strøm og Marine Supply mens nevnte kabolabrenner er levert av Farco. Redningsutstyret er det Erling Haug som står for.

Sidepropell, hydraulikk og styring er levert av Sleipner, Sea-Tek og Hydroscand mens dekksutstyret  er som nevnt over levert av Lorentzen Hydraulikk. Styrestolen kommer fra NorSap, dørene fra Libra Plast, vinduer fra Strigin Säkerhetsglas, bløkkekar fra Smådal Mekaniske og fendre fra PUR fender. Det er Troldmyr Møbelfabrikk som har levert interiøret mens Meydam har levert en TMP 500L kran med radiostyring.