DEL

Selfa Arctic innleder det nye året med en ny modell, Selfa Økosjark, som har fokus på driftsøkonomi og imøtekommer etterspørselen etter en tradisjonell versjon av produsentens populære 35 fot store Speedsjark.


( 13.01.2012 )

[raw]

Den overordnede målsetningen ligger i modellnavnet, hvor fokuset er å skape god driftsøkonomi både med tanke på drivstofforbruk og fartøyets øvrige kapasiteter som lasteevne og dekksplass. Fartøyet er som Selfas øvrige modeller, tilpasset drift med et begrenset mannskap.
Modellen vil ha fokus på å skape optimal drivstofføkonomi ved hjelp av en fast påmontert bulb som gir lengre vannlinje, en moderne motor med CommonRail teknologi og et lettdrevet skrog med god oppdrift. Erfaringene fra speedversjonen av denne båten er meget god, spesiell med tanke på sjøegenskapene og at båten beveger seg behagelig i sjøen, melder Selfa Arctic.

 

Akterdekket er rommelig og gir mulighet til å lage sløyelinjer hvor arbeidsbelastningen blir minimal. Båten kan rigges for alle typer tradisjonelt fiske og leveres i lengder fra 9,99 til 10,99 meter. Modellen er allerede godt mottatt og første kontrakt er signert.

 

Spesifikasjoner:
Lengde 9,99-10.99 m
Bredde 3.8
Tett, isolert lasterom fra 10-13 m3
Drivstoff 2 x 500 ltr
Ferskvann 170 ltr
Motor std: Cummins QSB 5,9 230HK

[/raw]

INGEN KOMMENTARER

Comments are closed.