Denne sommeren ble nok et nybygg overlevert fra Båt og Motorservice i Rørvik, en kystfiskebåt på 12,99x4,70 meter. Den er døpt Leif Helge og eier er Hekkingen Fiskeriselskap AS i Botnhamn.

Nybygget er rigget for garn og line, og båten er for lengst satt inn i fiske. For båtbyggeren i Rørvik er dette byggenummer 52, som er designet av Marin Design AS. Verftet skal levere enda en fiskebåt før året er omme, en sjark med 10,98 meters lengde. Forventet levering er desember.

Når det gjelder leverandører til Leif Helge er det, som nevnt over, Marin Design som har stått for design og tegningsleveranse, mens Bjarne Hopen Verksted AS har levert alt av aluminium. Motor, gir og propell kommer fra Nogva, generator fra JB Systems AS og sidepropeller fra Petter Marine AS. Viteq AS har stått for el-installasjon, mens all elektronikk er levert av Navy AS. Dekkskranen kommer fra Truck tek AS mens øvrig dekksutrustning er levert av Lorentzen Hydraulikk AS/ Båt Og Motorservice AS.

Når det gjelder garnutstyr/ lineutstyr så kommer garnhaler og garngreiearm fra Lorentzen mens Rapp har levert selve garngreieren. Av øvrige leverandører kan nevnes skipsvindu: Ertec AS, skipsdører: Libra-plast AS, innredning: Odd Strand, Ytre Namdal Snekkeri AS og Båt Og Motorservice AS, hydraulikk leveranse: Lorentzen Hydraulikk AS/ Moen Industributikk AS/ Tess Rørvik. Båten er i sin helhet bygget av Båt og Motorservice AS.