-Vi kjører for tiden en kraftig markedsføring av norsk sei i Spania, og jeg har stor tro på denne arten i det spanske markedet. For det første er dette en fisk som spanjolene liker smaken på, og sei har mye smak. For det andre tåler seien kraftig varmebehandling, noe som er vanlig i det spanske kjøkkenet. Og sist men ikke minst for spanjolene mye smak for pengene, siden dette er en rimelig fisk.

Det er Norges sjømatråd sin utsending i Spania, Bjørn-Eirik Stabell, som sier dette når vi tar en prat med han på den norske fellesstanden på fiskeri- og sjømatmessen, Conxemar i Vigo. Han forteller videre at de billige fiskeslagene er de...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

Er du allerede abonnent?

Som Abonnent Får du

Full tilgang til www.kystmagasinet.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive + artikler, reportasjer, tester og intervjuer.

Print + Digital

899,-


ABONNER

Digital tilgang

699,-


ABONNER

1 mnd gratis

0,-


ABONNER