ÅPNER: – BlueFish Expo tiltrekker seg utstillere fra flere land, og i 2022 var syv nasjoner representert, sier Jon Breivik hos BlueFish Expo. Nå er det klart at fiskeriministeren kommer til å åpne messen.

Fiskeriministeren skal åpne BlueFish Expo

– Vi er glade for å få en person som står i spissen for utviklingen i fiskerinæringen til å åpne BlueFish Expo, sier Jon Breivik hos BlueFish Expo til Kystmagasinet.

Publisert

Statsråd Bjørnar Skjæran vil åpne BlueFish Expo 23 den 5. september 2023. Det melder BlueFish Expo.

– Fin tradisjon med statsråder

Og ambisjonene for messen er det ikke noe å si på.

– En åpningsseremoni som gjaller – er ambisjonen når vi nå legger kabalen for åpninga. Brass-Brothers fra Sula skal stå for den kulturelle delen av åpninga – og dette blir en opplevelse i selg selv, sier Jon Breivik, som representerer BlueFish-teamet, til Kystmagasinet.

– Vi er glade for å få en person som står i spissen for utviklingen i fiskerinæringen til å åpne BlueFish Expo. Det er kjekt at representanter for politikerne i Oslo vil komme til fiskerihovedstaden Ålesund. Vi har tidligere hatt statsråder til å åpne messen, så vi har en lang historie for det. Vi ser det som en fin tradisjon.

Syv nasjoner representert

BlueFish arrangeres nå for fjerde gang, og er møteplassen der utstillerne møter sine kunder – og kontrakter skrives.

– Vi legger opp til en arena der vi skal få den havgående fiskeriflåten i flere land til Sparebanken Møre Arena i Ålesund, der de møter leverandører og tjenestetilbydere til næringen.

Teamet bak BlueFish Expo oppgir at messen er en spisset arena, rundt fiskefartøyet og varer og tjenester til dette.

– Dermed får utstilleren bedre tid til kundesamtalen. BlueFish Expo tiltrekker seg utstillere fra flere land, og i 2022 var syv nasjoner representert. Vi gir alle utstillere en egen QR kode, som de bruker ved sine invitasjoner til sine kunder og våre felles gjester.

– Har plass nok

Og det skal ihvertfall ikke stå på plassen når de åpner messen i september.

– Vi har 8000m2 areal tilgjengelig i Sparebanken Møre Arena, når BlueFish Expo arrangeres for 4. gang, avslutter han.